News RSS
הקצביות של פעם היו מוכרות פעם רק בשר ועוף
הקצביות של פעם היו מוכרות פעם רק בשר ועוף. וזהו. הקצביות של העת החדשה שונות מאלה של פעם בהרבה מובנים אבל בעיקר בשל העובדה שהן כבר לא רק מוכרות בשר אלא גם הרבה מוצרים נלווים. ב"קצבייה בשינקין" אפשר לראות את הדבר בבירור. בפועל מדובר בקצביה-מעדניה לכל דבר ומלבד הבשר המשובח אפשר למצוא שם תבלינים, זיתים, גבינות, רטבים, פסטה, דגים מעושנים ושאר דברים טובים.
אחת התופעות המעניינות של השנים האחרונות - קצביה בשנקין
אחת התופעות המעניינות של השנים האחרונות היא כניסתם של חברה צעירים לענף הקצבות, שהיה בדרך כלל נחלתם של הגברדיה הותיקה. בקצביה בשינקין אפשר לראות את התופעה במלואה. כל הקצבים הם צעירים, חלקם טבחים בעבר, וכן, במקום עובדות גם שתי קצביות צעירות ונאות שבחרו במקצוע הזה, שהיה עד לא מזמן טריטוריה גברית .
קצביה בשינקין היא קצביה שכונתית
קצביה בשינקין היא קצביה שכונתית לכל דבר ועניין ויחד עם זה מצליחה להיות אלגנטית במידה מבלי לאבד את זהותה השכונתית. זה מתחיל בעיצוב האוורירי והנעים בצבעי פסטל בהירים, התקרה הגבוהה של פעם. המקום משדר מקצועיות וניקיון והשרות אדיב ויעיל.
בבניין משופץ לתפארת בחנות הפינתית - הקצביה בשינקין
בבניין משופץ לתפארת בחנות הפינתית שהייתה בעבר גם מסעדה, נפתחה לא מזמן הקצביה בשינקין, חנות בשר ומעדניה שזוכים להצלחה בעיקר בשל העובדה שמדובר בצורך אמיתי של השכונה. החנות נכנסה בדיוק לחלל הזה וממלאת אותו בהצלחה רבה
רחוב שינקין הולך ומשנה את פניו - הקצביה בשינקין
רחוב שינקין הולך ומשנה את פניו וחנויות אוכל תופסות את מקום חנויות הבגדים. הסנונית הראשונה למגמה היא הקצביה בשינקין של ישראל אהרוני ובנו אורי , יש חנות יין, חנות דגים הולכת להפתח בקרוב, גלידריה חדשה. יהיה מעניין.