טרטר בקר

טרטר בקר

מרכיב עיקרי // שייטל פרוס


מרכיבים:
500 גרם שייטל פרוס
6 פילה אנשובי קצוץ דק
כף צלפים במלח, שטופים היטב, סחוטים וקצוצים
3 כפות בצל סגול קצוץ דק
רבע כוס שמן זית
1 קליפת לימון מגורדת דק
מעט טבסקו ירוק
4 כפות עירית קצוצה
לפי הטעם: מלח גס, פלפל שחור גרוס



הכנה:
חותכים את השייטל הפרוס לרצועות דקות ואחר כך לקוביות קטנות.

מערבבים את כל החומרים בקערה,
למעט העירית, טועמים ומתקנים תיבול.
מחלקים למנות אישיות (על טוסטים או על עלי אנדיב), מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.