מתכונים

מרכיב עיקרי // פרגיות טחונותמרכיבים:750 גרם פרגיות טחונות1 צנצנת ארטישוקים קטנים בשמן זית מסוננים1 בצל חתוך לרבעים3 שיני שום שלמותצרור פטרוזיליה6 עלי מרווה1 קליפת לימון מגורדתחצי כפית אגוז מוסקט2 ביציםחצי כוס פירורי לחםלפי הטעם מלח ופלפל שחור טחון טרילציפוי:-      פירורי לחם או פנקוחצי כוס פטרוזיליה קצוצההכנה:שמים במעבד מזון את הבצל, ארטישוק, שום, פטרוזיליה ועלי מרווה ומרסקים לתערובת פירורית דקה (או קוצצים ביד). מערבבים את העוף הטחון עם כל שאר החומרים לתערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעה, לספיגת ואיחוד הטעמים. צרים מהתערובת קציצות גדולות ודי שמנמנות. מערבבים את פירורי הלחם/פנקו עם הפטרוזיליה הקצוצה. שמים במחבת רחבה שמן זית...

קרא עוד

מרכיב עיקרי // פרגיות טחונותמרכיבים:750 גרם פרגיות טחונות1 בצל קטן קצוץ דק2 שיני שום קצוצות דק2 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי קצוץ דק1 ביצה2 כפות רוטב סויה3 כפות קורנפלורלפי הטעם מלח ופלפל שחור טחון טרימעט אבקת צ׳ילי חריףלציפוי: חצי כוס גרגירי שומשום לבןחצי כוס גרגירי שומשום שחורהכנה:מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומקררים כשעה.מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת כדורי עוף קצת יותר קטנים מכדורי פינג - פונג.מערבבים את שני סוגי השומשום ומפזרים אותם על צלחת שטוחה.טובלים את הכדורים בצלחת השומשום ומגלגלים אותם כך שהם יהיו מצופים לגמרי.  מטגנים אותם בשמן עמוק וחם כשלוש - ארבע דקות. מגלגלים אותם תוך כדי הטיגון...

קרא עוד

האורחים יחטפו שוק (טלה)

קרא עוד

המנה החגיגית

קרא עוד