צלעות טלה עם עשבי תיבול

צלעות טלה עם עשבי תיבול


מרכיב עיקרי // צלעות טלה

מרכיבים:
שורה צלעות טלה

רבע כוס שמן זית
כף רוזמרין קצוץ
כף תימין
6 עלי מרווה קצוצים
2 שיני שום קצוצות
לפי הטעם מלח ופלפל גרוס


הכנה:

מערבבים רבע כוס שמן זית עם רוזמרין, תימין, מרווה, שום, מלח
ופלפל גרוס.
מורחים את שורת צלעות הטלה בתערובת סביב הנתח.
צורבים את כל הצדדים על מחבת עם שמן זית חם, עד להשחמה נאה.
שמים בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות ל 10-15 דקות.
מחכים כמה דקות, פורסים לאורך הצלעות, מפזרים מעט מלח גס ואוכלים בהנאה.