שניצל חזה עוף עם שום, חרדל ועשבי תיבול

שניצל חזה עוף עם שום, חרדל ועשבי תיבול

מרכיב עיקרי // שניצלים של חזה עוף

אתם מוזמנים לנסות את המתכון הזה גם עם סטייק פרגיות


מרכיבים:
6 שניצלים של חזה עוף
2  ביצים טרופות
1 וחצי כוסות פירורי לחם או פנקו
    שמן זית לטיגון

לתיבול:
2 כפות חרדל דיז׳ון חלק
2 כפות עלי תימין קצוצים
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק
6 עלי מרווה קצוצים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
כף קליפת לימון מגורדת
לפי הטעם מלח, פלפל שחור גרוס דק



הכנה:
ממליחים ומפלפלים את חזה העוף.

קוצצים את התבלינים הירוקים ומערבבים יחדיו עם קליפת הלימון.
מורחים את חזה העוף בחרדל משני הצדדים ומפזרים עליהם את תערובת התבלינים ומהדקים.

טובלים בביצה הטרופה, ובפירורי הלחם.
שמים במחבת שמן בגובה של כסנטימטר וכשהוא חם דיו, מטגנים את השניצל כמה דקות משני הצדדים עד שהוא זהוב עמוק